Ensemble

Säg ”Hej” till vår fantastiska ensemble! Ny på scenen detta år är Tess Allain från Älmhult som vi hälsar varmt välkommen till oss!
Tess är även vår koreograf som får oss alla att prestera över våra ”breddar”!

Jessica Persson

Har stått på scen i 25 år som komiker och skådespelerska och behärskar både fars, revy och standup comedy. Sitt avstamp i revykonsten gjorde hon hos Sven Slättengren tillsammans med ”Stefan och Krister”. Jessica spelar även sommartid fars och har synts på farsscener i Falun, Ängelholm och Borgholm. Standup comedy är det tredje komiska benet hon står på. Där har hon på några få år tagit sig från nybörjarstadiet till att få tider på Sveriges alla stora standupscener.

Lars Magnusson

Lars började spela revy i Ljungby för drygt 30 år sedan. Sen blev det Växjö och Älmhult innan ett nytt kapitel startade i Osby för fyra år sedan. Standup comedyn började lars med i början på 90-talet. Då medverkade han under några år i det nu återfödda TV-programmet ”Släng dig i brunnen”. Därefter har det blivit åtskilliga framträdanden på landets alla standupscener. Farspremiären för Lars del ägde rum i Markaryd av alla platser! Sen har det varit drygt 10 års farsspelande i Falun innan Borgholm tog över förra året. Däremellan har han klämt in massor av  konferencieruppdrag, radiopaneler, reklamfilmer mm mm.Men just nu ska det inte klämmas in nåt annat, det är 100 % fokus på en gränslös föreställning, Nyårsrevyn i Osby!!

Camilla Isaksson

Camilla är sångerska, skådespelerska och musikalartist som har varit med i Osbyrevyn sen den startade och representerat Osby i revy-sm två år i rad. Hon har gått musikalutbildning på balettakademien i Stockholm och sen dess jobbat frilans. Hon har bl.a. spelat fars på Öland, gjort julshow i Växjö och turnerat med succéföreställningen ”Sticka ut & Passa in” runt hela landet. I år kommer hon ut med sin debutskiva ”Sharp Island” med jazz och soulmusik.

Jörgen Sjöberg

Jörgen gjorde sin scendebut som ståuppkomiker på All American Days i Osby 1995 och där såddes ett frö och ett brinnande intresse att underhålla. Efter 6 år utomlands som reseledare i bl a Indonesien och Kenya, tog Jörgen tag i standupcomedyn på allvar igen 2004. Sedan 9 år tillbaka har han underhållning som heltidssysselsättning. Standup Comedy och konferencieruppdrag blandas med barnteater, reklamfilmer, sketcher och andra skådespelaruppdrag där Jörgen bl a dök upp i en roll i TV4s komediserie Halvvägs till Himlen

Pär Nymark

Pär är uppvuxen på fars, komik och revy. Han har skrivit, regisserat och stått på scen i alla möjliga och omöjliga sammanhang i över 30 år och har bland annat gjort sommarbuskis på Vallarna, radiorevy i P1, gangsterkomedi i Hudiksvall, krogshow i Trollhättan och fars i Göteborg.
Förra året regisserade han den stora publiksuccén ”Minns du mig” på Lisebergsteatern och ”DubbelTrubbel” på Krusenstiernska teatern i Kalmar som denna vinter flyttade till Lisebergsteatern där även Pär medverkar i en av huvudrollerna. Nu väntar nya regiuppdrag  som ”Bagage” på Lisebergsteatern.

Anna-Karin Lennartsson

Anna-Karins meriter i underhållningsbranschen handlar i stort sett uteslutande om revy. Från 1989 och 13 år framåt agerade hon med Östra Göinges lokalrevy på scenen i Sibbhult.
Efter några års uppehåll gjorde hon revy-comeback i vår Osby Revy där hon nu kliver upp på Borgens scen för tredje året i rad! Till vardags ”underhåller” hon kunder på Osby Aktivcenter med föreläsningar och ett och annat svettigt träningspass!

Nina Parkeborn

Nina är inredaren ifrån Stockholm som flyttade till Älmhult för kärlekens skull! Jobbar till vardags som inredningsdesigner på Ikea Communications. Började sin revybana på scenen i Gnestarevyn som dansare, tog sedan ett långt break ifrån revyandet men fortsatte med dans och även en del sång och musik. För två år sedan fick hon på nytt chansen att spela revy, då tillsammans med gänget i Älmhultsrevyn. I år kör hon över gränsen för att få vara med och dansa på scenen i Osbyrevyn!

Tess Allain

Började dansa i tidig ålder och har sedan dess varit med i ett stort antal shower, revyer, tv-inspelningar, turnéer och musikaler i både Sverige och utomlands. Började även undervisa i dans vid 13 års ålder och driver sedan 16 år tillbaka dansskolan Rhythm in Motion i Älmhult. Koreograferar Osbyrevyn för tredje året och i år ser hon fram emot att få stå på scenen tillsammans med detta härliga gäng!

Internetbokning via Nortic

Här kan du även köpa presentkort

Köp biljett direkt via Borgen
Tel 0479 – 125 25
E-post konferens@osbyborgen.se

Vid övriga frågor eller bokning över
20 personer kontakta Lars Magnusson
Tel 070 – 66 33 888
E-post standup.lars@telia.com

lars@scenliv.se

070 – 66 33 888

jessica@scenliv.se

0706 – 80 51 29

Hemsidan är producerad i samarbete med KalbyNet