Återkommer med mer info så snart pandemin är över… fatta´ ni!?
All information till er som köpt biljetter kommer från Nortic

 

”-Ja, ja sluta tjata…jag ska…
Nu får ni träffa mig i min alldeles egna shåw!
Vad kommer att hända? Jaaaa det vet man aldrig med mig…
Det blir nog lite av varje eftersom jag kan det mesta, sjunga, dansa, trolla, lägga patiens.

Folk krånglar till allt men det är inte så jävra svårt.
Har man bara rent under så går ALLT!!”

Nu äntligen har det blivit dags för Gullis egna show.
Osbys mest betydelsefulla invånare, hennes egna ord, får nu en helkväll där hon släpper loss, underhåller och både roar och oroar, kanske mest hennes make Rune som är rädd att hon ska gå över gränsen.

När Gulli är i farten kan vad som helst hända. Och gör det.

Så missa inte denna oförutsägbara kväll i ett rasande tempo för som Gulli själv brukar säga ”Har du sett Gulli har du sett världen”

 

Jessica Persson är komikern som de senaste 15 åren roat snart hela Sverige. Har hon inte åkt landet runt med sin ståuppkomik så har hon spelat show, fars och revy i Skåne.

Med Gulli, denna egensinniga karaktär, har hon levt sen 2002 då hon såg dagens ljus i Älmhultsrevyn som körsjungade tant.

Om det varit en långsiktig plan att en dag göra en egen show med Gulli?

Ha, inte direkt. Det var mer Gulli som liksom ”men hör du inte att det är jag som får entréapplåder i revyn, det stora skratten, det är jag som är den stora stjärnan-ge mig en show för tusan”. Sen när jag försiktigt nämnde tanken om en Gulli show i min omgivning och alla nästan skrek Ja, såklart då kändes det som absolut, Gulli ska ha en show och resten är historia som man brukar säga.

Lars Magnusson

lars@scenliv.se
070 – 66 33 888

Vi skapar liv på scen

Jessica Persson

jessica@scenliv.se
070 - 68 05 129